Vrijdag 7 juni Noorderlicht Café thema “Vrede”

Het thema voor vanavond is “Vrede”. Het lijkt zo vanzelfsprekend, maar is dat ook zo? Waarom is vrede zo bijzonder? En heb jij eigenlijk vrede in je leven? Het belooft weer een interessante avond te worden, met onder andere een praatje van een vaste Noorderlicht Café gast die in Rwanda is opgegroeid.

Ben je van plan te komen? Laat het ons weten! cafe@noorderlichtrotterdam.nl

Inloop is vanaf 19:45 uur en er zullen lekkere hapjes en drankjes voor je klaar staan. Om 20:00 uur beginnen we, en om 21:30 uur sluiten we af met een gezellige borrel. Locatie: Prinsekerk, Schepenstraat 69


Over Noorderlicht Café:

Tijdens Noorderlicht Café denken we in een ontspannen setting na over diverse levensvragen. Wij zorgen voor korte inleidende filmpjes/praatjes, inspirerende teksten en hapjes & drankjes. Daarna kun je met je onderwerp aan de slag, door er rustig zelf over na te denken en over in gesprek te gaan met anderen.

We hopen op een interessante mix van mensen, met veel verschillende perspectieven. Iedereen is welkom, of je nu zoekend bent, al jarenlang christelijk of zeker weet dat je nergens in gelooft.

Noorderlicht Café is trouwens een perfecte avond om je vrienden, familie, buren of collega’s eens mee te nemen!