Vrijdag 15 november Noorderlicht Café thema “Karakter”

Iedereen kent ze wel: sterke karakters. Personen waarmee iets bijzonders aan de hand is, die veel “karakter” hebben. En als we het over onszelf en anderen hebben komt het thema ook al gauw voorbij. Daar gaan we mee aan de slag. Wat heeft jouw karakter gevormd? Is het veranderd door jaren? Wat voor kwaliteiten en vervormingen kom je tegen? Er is een spreker die deelt over zijn eigen karakterontwikkeling en je gaat er uiteraard zelf ook mee bezig. Het belooft een interessante en gezellige avond te worden!

Inloop is vanaf 19:45 uur en er zullen lekkere hapjes en drankjes voor je klaar staan. Om 20:00 uur beginnen we, en om 21:30 uur sluiten we af met een gezellige borrel. Locatie: Prinsekerk, Schepenstraat 69

Ben je van plan te komen? Laat het ons weten! cafe@noorderlichtrotterdam.nl


Over Noorderlicht Café:

Tijdens Noorderlicht Café denken we in een ontspannen setting na over diverse levensvragen. Wij zorgen voor korte inleidende filmpjes/praatjes, inspirerende teksten en hapjes & drankjes. Daarna kun je met je onderwerp aan de slag, door er rustig zelf over na te denken en over in gesprek te gaan met anderen.

We hopen op een interessante mix van mensen, met veel verschillende perspectieven. Iedereen is welkom, of je nu zoekend bent, al jarenlang christelijk of zeker weet dat je nergens in gelooft.

Noorderlicht Café is trouwens een perfecte avond om je vrienden, familie, buren of collega’s eens mee te nemen!