Noorderlicht Vlaardingen heeft een voorganger

Vanuit Noorderlicht Vlaardingen hebben we heel goed nieuws mee te delen: vanaf januari 2024 hebben we namelijk een vaste voorganger!

Hieronder stelt hij zich even voor. In de dienst van zondag 7 januari zal hij voor het eerst voorgaan en proosten we hierop, en natuurlijk op het nieuwe jaar. Vind je het leuk om langs te komen of ken je iemand die in Vlaardingen woont, dan ben je van harte welkom! De dienst is zondag 7 januari om 11.00 uur in de Windwijzer.


Dag allemaal, ik ben Arjen van Wijk. Muzikant, docent muziek/CKV/godsdienst en vanaf januari 2024 voorganger van Noorderlicht Vlaardingen.

Geboren en getogen op Walcheren in Zeeland, woon ik nu alweer een aantal jaar in Rotterdam. Via mijn werk bij pioniersplek STEIGERS in Bergschenhoek ben ik in aanraking gekomen met het Noorderlicht netwerk. Ik ben erg enthousiast over het gezamenlijk zoeken naar nieuwe vormen van kerk-zijn.

Kunst en cultuur zijn onmisbaar voor mijn geloof in God. In de schoonheid van o.a. muziek, dans, boeken en film vind ik de sporen van Gods goede nieuws. Je kunt me regelmatig horen spreken in de zondagse samenkomst in de Windwijzer in Vlaardingen. Van harte welkom! Het team en ik ontmoeten je graag.

Auteur

Scroll to Top