Sieraden workshop op zondag 1 mei

Creatievelingen - en iedereen die dat graag wil worden - opgelet: op zondag 1 mei na de dienst kun je meedoen aan een sieraden workshop in de Prinsekerk. Je gaat aan de slag met klei, hars, echte materialen uit Papoea en een oven. Je kunt je creativiteit tot volle bloei laten komen. Oorbellen, hangers voor een ketting, net wat jij leuk vindt ga je maken.

Wij zorgen voor alle spullen, jij hoeft alleen maar aan ons door te geven dat je erbij bent. Tijd: 12:30-14:30 uur. Opgeven kan via deze link: Aanmelden voor Sieraden Workshop Noorderlicht Papoea. Laat het op tijd weten, want er is beperkt plek. Uiterlijke inschrijfdatum is 25 april - mits er nog plek is.

Het wordt een bijzondere workshop, want in de pauze wordt je bijgepraat over het wel en wee van zendelingen Jasper en Daniëlle in Papoea. Zij maken een film van tien minuten over hun leven daar, speciaal voor deze workshop. Beleef de première in de pauze - als de klei in de oven ligt te bakken - onder het genot van een heerlijke bak koffie of thee en wie weet popcorn.

Daarnaast maak je niet alleen sieraden voor jezelf maar ook voor alleenstaande moeders in Rotterdam. Noorderlicht stelt samen met Present leuke pakketjes samen voor Moederdag op 8 mei, waar ook jouw creaties in terecht komen. We vragen een vrijwillige bijdrage voor de workshop. De opbrengst gaat - na aftrek van kosten - naar een goed doel in Papoea. Met één workshop maak je dus een heleboel mensen tegelijk blij! Meeleven met Jasper en Daniëlle kan natuurlijk ook zonder deelname aan de workshop. Check de enthousiaste posts uit Papoea via social media en laat iets van je horen. Bemoediging doet goed als je op zo'n grote afstand van je gemeente aan het werk bent. Ga naar de Facebook-pagina: Dijkemaatjes in Papoea

Dat geldt uiteraard ook voor de andere zendelingen. In de maand mei is er tijdens de diensten aandacht voor al het zendingswerk vanuit Noorderlicht. Op 1 mei is er een 2 minuten filmpje te zien van Jasper en Daniëlle. In de diensten van 8 en 22 mei horen we van Herman en Anneloes wat zij doen in Malawi. En op 15 en 29 mei is er aandacht voor het werk van Lieke Blom, zij zit in Azerbeidzjan.

Maar eerst dus de aftrap op 1 mei met Jasper en Daniëlle. Komt dat zien, van harte welkom! En ze vinden het heel leuk als je meedoet met de sieraden workshop, kijk hieronder naar de persoonlijke uitnodiging of via deze link.

Namens de thuisfrontcommissie van Jasper en Daniëlle, Inger en Cora (0652834625)

Naar de lijst