Gewijzigde Corona-maatregelen bij Noorderlicht

De boodschap van de persconferentie was overduidelijk: de samenleving gaat weer op slot... Samenkomen in grotere groepen is niet de bedoeling de komende weken. Daarom hebben we in alle Noorderlicht-locaties besloten om de diensten vanaf morgen enkel uit te zenden via de livestream. Ook met de kerstdagen... Natuurlijk tot onze grote teleurstelling!

We weten dat de overheid ons als kerk niet tot dit besluit verplicht, maar uit solidariteit met de samenleving maken we deze keuze. We hopen op een ieders begrip.

Concreet betekent dit:

  • Voor Noorderlicht-Blijdorp, zie de meest recente dienst op de voorpagina van de websie of via het YouTube kanaal
  • Voor Noorderlicht-Hillegersberg-Schiebroek, op dit moment is er geen 'eigen' livestream. We verwachten dat dit er op korte termijn wel komt, maar voor nu kun je meevieren met de online diensten van Noorderlicht-Blijdorp of Charlois.
  • Voor Noorderlicht-Charlois, zie de kerkdienstgemist-pagina van de Oude Kerk in Charlois.

In de loop van januari is er hopelijk snel weer meer mogelijk - we zullen jullie via deze website, nieuwsbrieven en social media op de hoogte houden.

Ondanks de lastige maand - voor de een natuurlijk nog veel meer dan voor de ander - willen we iedereen hoopvolle dagen wensen en Gods zegen!

Namens het bestuur / de kernteams van Noorderlicht-Blijdorp, Hillegersberg-Schiebroek en Charlois,

Niels, Jurek en Nathan

Naar de lijst