Corine Zonnenberg gestart bij Noorderlicht-Charlois

Per 1 mei j.l. is Corine Zonnenberg gestart als pionier-voorganger bij Noorderlicht-Charlois. Hiermee komt een einde aan de vacature die was ontstaan door het vertrek van Nathan Noorland. We zijn blij dat Corine dit werk gaat oppakken!

In eerste instantie zal Corine 2 dagen in de week werken, na de zomer wordt dit 3 dagen per week. In de zomer hoopt Corine met haar gezin te verhuizen naar Rotterdam-Charlois. Er wordt nog een moment gezocht dat Corine ook officieel als predikant wordt bevestigd. Dit zal naar verwachting ergens tegen de zomer plaatsvinden.

Corine heeft de afgelopen jaren gewerkt in verschillende rollen bij YouthforChrist gewerkt. De laatste periode was zij teamleider, ervaring die vast ook van past komt in het leiden van Noorderlicht-Charlois, een gemeente die ergens nog in haar opstartfase zit. De afgelopen jaren heeft Corine naast haar gezin en werk de studie Theologie voltooid.

Corine is geen onbekende voor Noorderlicht. In 2020 en 2021 liep zij stage bij Noorderlicht-Blijdorp. Toen werd al ontdekt dat Noorderlicht en Corine een goede match zijn. Bijzonder dat Corine nu ook daadwerkelijk aan de slag gaat bij een locatie van Noorderlicht. Zeker met haar ervaring op het gebied van kinder- en jeugdwerk is zij ook een heel welkome aanvulling op het team van voorgangers binnen Noorderlicht-breed.

Denk je er wel eens over om bij Noorderlicht-Charlois aan te haken? Of zou je gewoon eens in gesprek willen met Corine? Mail haar gerust via corine@noorderlichtrotterdam.nl.

Naar de lijst