Serve the City Rotterdam

Serve the City Rotterdam activeert kerken en vrijwilligers om zich in te zetten voor de bloei van Rotterdam. Door onze jaarlijkse acties brengen we mensen in beweging voor de stad. Bij Serve the City werken kerken van diverse denominaties en culturen met elkaar samen om zichtbaar en dienstbaar te zijn in Rotterdam. Over kerkmuren slaan christenen daarbij de handen ineen om zich samen in te zetten voor de stad. We hopen door praktische projecten iets zichtbaar te kunnen maken van Gods liefde.

Serve the City is een beweging in steden wereldwijd. In Rotterdam bestaan we sinds 2005 en sinds 2009 in de vorm van een eigen stichting. In 2016 is Serve the City Rotterdam een project geworden van Stichting Samen 010. Samen 010 faciliteert diverse vrijwilligersprojecten waarbij kerken en vrijwilligers zich inzetten voor de stad.

Ook Noorderlicht Charlois doet regelmatig mee met actie van Serve the City Rotterdam. Acties worden via de nieuwsbrief kenbaar gemaakt en regelmatig is er een oproep voor vrijwilgers. Wil je een keer meedoen? Houd de nieuwsbrief van Noorderlicht Charlois in de gaten of bezoek de website van Serve the City Rotterdam hier. Je ziet op de website bij welke projecten Noorderlicht Charlois betrokken is.

Scroll naar top