Noorderlicht helpt in tijden van Corona-virus

Als Noorderlicht proberen we ook een steentje bij te dragen in deze crisis die vooral ook de mensen treft die het al lastig hadden.

Of mensen die thuis moeten blijven maar niemand hebben die voor hen boodschappen wil doen. Hans Paauwe probeert een en ander te coordineren en te linken. Je kunt Hans mailen via hans@noorderlichtrotterdam.nl.

Woon je in Hillegersberg-Schiebroek: wij doen mee met het gezamenlijke initiatief Kleiwegkwartier Helpt. Je kunt mailen naar kleiwegkwartierhelpt@gmail.com. Woon je meer in de buurt van Noorderlicht-Charlois – dan kun je ook mailen naar marnix.hogendoorn@outlook.com.

Meer informatie:

1) Heb je zelf hulp nodig – geef het gerust aan!

2) Wil je op de hoogte blijven van actuele hulpvragen. Mail je telefoonnummer naar Hans en hij voegt je toe aan de appgroep ‘Coronahulp Noorderlicht’.

3) Wil je in jouw buurt helpen? Denk aan boodschappen doen voor iemand. Laat het dan weten aan Hans.

Er zijn al paar initiatieven ontstaan in Rotterdam waar we als diaconieën (van de drie locaties) bij betrokken zijn en op deze manier verwachten goed te kunnen organiseren samen met hulpverleners. We willen je aanmoedigen om attent te zijn op noden van kwetsbare buren. Wil of kan je zelf niet helpen, geef dit dan ook aan ons door zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is!