Wat betekent vrijheid voor je?

Je kunt je in je leven klem laten zeten door van alles en nog wat. Door teveel te focussen op dingen die een last voor je kunnen worden, maar die aanvankelijk geweldig leken. Bijvoorbeeld door een net te dure hypotheek op een mooi huis. Of door leugentjes om bestwil. Of door je juist aan vrijheid vast te houden waardoor je geen keuzes kunt maken. Hoe navigeer je hier doorheen? Hier gaat het over in deze aflevering.

Hoe Tim Keller ds. Niels de Jong inspireerde

Noorderlicht Rotterdam Podcast De Amerikaanse pastor Tim Keller …. Hij inspireerde ds. Niels de Jong enorm. In deze aflevering praten Niels en Jojanneke over wat hem zo in Tims boodschap en ministry aantrok. En misschien raak jij ook wel geïnspireerd!

Psalm 30: Dankbaarheid (podcast)

Psalmverdieping door ds. Niels de Jong Psalm 30 gaat over dankbaarheid. Mensen onderscheiden zich van andere levende wezens in dat zij bewust hun dankbaarheid kunnen uitspreken naar God, in alle bewustzijn. Hoe is dit voor jou?

Gelijkenissen

Noorderlicht Rotterdam Podcast De verloren zoon. De rijke man met zijn graanschuren. Het verhaal van die werkers en de talenten. Jezus deelde veel gelijkenissen om levenslessen te verduidelijken. In deze aflevering gaan ds. Niels de Jong en Jojanneke dieper in op de betekenis van deze verhalen, en het hoe en waarom van deze gelijkenissen.

De zegen

Podcastaflevering 1 januari 2023 Iedere dienst sluit ds. Niels de Jong af met de zegen. Je zou kunnen zeggen dat het een soort kompas of gids is die je meekrijgt om de week mee in te gaan. In deze aflevering gaan we dieper in op de zegen.

Scroll to Top