Kerk op maandag?!

Tja, niet voor iedereen is de zondag het meest geschikte moment van de week om naar de kerk te gaan. Bijvoorbeeld in verband met werk of familie-omstandigheden. Maar er is nog nergens in Rotterdam een mogelijkheid om dan op maandag naar een dienst te gaan. We zijn heel voorzichtig begonnen om te kijken of zo’n maandag-kerk haalbaar is. Als thuisbasis denken we dan aan de Waalse Kerk in het Centrum (zodat ook toeristen en mensen die in het Centrum werken wellicht naar deze samenkomst zouden kunnen komen).
We denken echter niet alleen aan een samenkomst op de maandag. Ook een inloop voor een gesprek, een gebed, even stil worden. Wellicht een gespreksgroep, een cursus, een lunchconcert.
We willen onderzoeken of zo’n ‘Noorderlicht-maandagkerk’ mogelijk en haalbaar zou zijn (bv. vanaf medio 2019). We zijn daarom op zoek naar mensen die aangesproken worden door dit idee en er wellicht bij betrokken zouden willen worden. Ben jij zo iemand? Of ken je zo iemand? Laat het weten via niels@noorderlichtrotterdam.nl.