Wat is jouw roeping?

Dienst Noorderlicht Blijdorp 21 april 2024

We hebben het vaak erg druk, met een volle agenda, mailbox, to-do-list, targets, verwachtingen van mensen om ons heen én van onszelf. Je hebt kortom veel te doen. Maar de vraag is: is dat ook wat je zou moeten doen? Wie bepaalt er eigenlijk wat je zou moeten doen?  Daar gaan we naar kijken, en een centraal begrip daarin is ‘roeping’. Dat doen we aan de hand van Matteüs 4:17-25 en 28:16-20, waarin Jezus zijn leerlingen een duidelijke roeping meegeeft, die ook voor ons erg relevant is.

Mededelingen

Neighbours koffiedrinken Barendrecht e.o.

Vanochtend is iedereen met postcodes 2990 t/m 2994, 3160 t/m 3162 en 3200 t/m 3208 na de dienst van harte welkom in het Achterom (deur rechts voor de band). Neem zelf even een kop koffie of thee mee uit de kerkzaal. Fijn als iedereen zich ook even aanmeldt voor de Neighbours Barendrecht e.o. groep in de Noorderlicht app (ook als je niet bij het koffiedrinken kunt zijn)!


Ledenavond 23 april

Op dinsdagavond 23 april om 19.45 uur ben je welkom voor de levenavond van Noorderlicht (het programma start om 20:00 uur). Iedereen die lid is of zich betrokken voelt, is hartelijk welkom. Het eerste deel van de avond delen we informatie over hoe we ervoor staan (organisatorisch, financieel, ontwikkelingen); het tweede deel onthullen we het jaarthema en willen we vragen of mensen daarover willen meedenken.

Het eerste deel is ook online te volgen, de link wordt nog gedeeld via de kerk-app.


Ga mee naar de dierentuin!

Bewoners van verzorgingshuis de Provenier willen we verrassen met een uitje naar dierentuin Blijdorp. We willen dit doen op zaterdagmiddag 4 mei van 13.00 tot 16.30 uur. Het kaartje van de gast betalen wij voor je, je eigen kaartje betaal je zelf. We organiseren dit samen met Serve the City en gaan er waarschijnlijk lopend naartoe. Een aantal mensen heeft zich hiervoor al opgegeven, maar er kunnen er zeker meer bij!  Meer info en opgave via hanspaauwe@noorderlichtrotterdam.nl


Youth Alpha vindt op andere data plaats

De start van Youth Alpha voor jongeren van 15 – 18 jaar is verplaatst naar zondag 26 mei. In zes avonden gaan we het gesprek aan over de volgende onderwerpen:

  • zondag 26 mei: Is er meer?
  • zondag 2 juni: Wie is Jezus?
  • zondag 9 juni: Waarom stierf Jezus?
  • zondag 16 juni: Hoe kun je geloven?
  • zondag 23 juni:Bidden: waarom en hoe?
  • zondag 30 juni:Bijbel: waarom en hoe?

Wil je meedoen? Meld je aan door een mail te sturen naar youthalpha@noorderlichtrotterdam.nl.

Collecte

Scroll to Top