Online meer bereiken in 2024

We willen jou en anderen graag online blijven bereiken met o.a. de live online diensten, social media en podcasts. Draag je een steentje bij?

Als Noorderlicht zijn we blij met het bereik van de livestreams (iedere week weer!), de podcasts die geluisterd worden (preken en gesprekken) en de website waardoor we gevonden worden. Ook van het bereik op social media gaat steeds meer uit. Deze online groei werd mede mogelijk gemaakt door een gulle gever die speciaal hiervoor gaf. Dat was bijzonder mooi! We konden hierdoor bijvoorbeeld ook allerlei opname-apparatuur aanschaffen en ook mensen een aantal uur per week inhuren om ervoor te zorgen dat we iedere week weer online up to date bleven.  

We willen ook in 2024 graag online mensen bereiken. Om op die manier mensen te inspireren met het geloof en kennis te laten maken met de kerk. Omdat de sponsor van de afgelopen jaren het nu aan anderen laat om dit werk financieel te dragen, doen we een beroep op iedereen die wel eens gebruik maakt van dit online aanbod. Wil jij ook bijdragen? Dat kan via de QR code en via de Wallet in de Noorderlicht-app.

Alvast bedankt voor je support! Die helpt ons enorm!

Scroll naar boven