Hoe kun je elkaar aanmoedigen?

Dienst Noorderlicht Blijdorp | 13 augustus 2023

Zonder aanmoedigingen zijn dingen een stuk moeilijker. Dat geldt voor kinderen, maar net zo goed voor volwassenen. En dat geldt ook voor geloven. Om het vol te houden, om het in praktijk te brengen, om te zoeken naar verdieping. Hier heb je aanmoediging voor nodig. In het boek Handelingen zien we dat de christenen daar iedere keer weer bemoedigd worden. Bijvoorbeeld in Handelingen 20. We staan erbij stil waarom en hoe wij elkaar kunnen bemoedigen.

Bijbelgedeelte: Handelingen 20: 1 – 5

Akoestische gitaar

MUZIEK

Tijdens de diensten van Noorderlicht wordt (op alle locaties!) live muziek verzorgd. Iedere dienst is de band samengesteld uit verschillende mensen. Zo geven we als gemeente ook op het gebied van de muziek vorm aan het lichaam van Christus.

We kunnen ons voorstellen dat je niet altijd alle liederen kent. Vandaag bijvoorbeeld zingen we enkele liederen die je misschien niet eerder hoorde. Daarom voegen we hierbij al enkele links toe naar de wellicht iets minder bekende liederen op YouTube, zodat je al even kunt luisteren, als je dat fijn vindt.

Collecte: scan onderstaande QR-code om bij te dragen

Collecte: Youth for Christ

Mededelingen


Misschien ook interessant voor je:

Nieuwe podcastaflevering

Ook dominees laten zich continu inspireren, en dit niet anders voor onze ds. Niels de Jong. In deze aflevering van de Noorderlicht Rotterdam Podcast gaan ds. Niels en Jojanneke in gesprek over de onlangs overleden Amerikaanse pastor Tim Keller. Deze inspirerende persoon heeft veel voor Niels betekend, en wellicht gaat dit ook voor jou gelden na het beluisteren van deze aflevering.

Scroll to Top