Het belang van ons dagelijks werk

Dienst Noorderlicht Blijdorp | 27 augustus 2023

Bijbelgedeelte: Handelingen 18:1-5 (Bijbel in Gewone Taal)

Vandaag staat het belang van je dagelijks werk centraal. Paulus werkte eerst als tentenmaker om een plek in de stad te creëren. Zijn tijd als tentenmaker bereidde hem voor op zijn grote missie: de hele wereld vertellen dat Jezus uit Nazareth de beloofde Messias was. Wat betekent dit voor onze eigen omgang met ons werk? En hoe kunnen wij Gods boodschap van liefde brengen?

Muziek

In de diensten van Noorderlicht wordt altijd live muziek verzorgd. De muziek uit de liturgie van vandaag:

Luisterlied: Throne room song – Charity Gale


Collecte

Collecte: Youth for Christ

Alvast enorm bedankt voor je bijdrage.
Je maakt een verschil.

Wist je dat je ook kunt schenken via de Noorderlicht App? Daarin zit een ‘wallet’ die je kunt opladen. Vervolgens kun je je bijdrage overmaken t.b.v. de collecte. Handig!


Mededelingen

Tienerkamp 2023

Alpha-cursus start weer
Het duurt nog wel even, maar alvast even een vooraankondiging over de Alpha-cursus. Deze cursus draaien we al jaren bij Noorderlicht meerdere keren per jaar. Het heeft al zo vaak mensen geholpen om zich (verder) te orienteren op het christelijk geloof. Iets voor jou of iemand die je kent? De cursus start op dinsdag 26 september. Meer informatie vind je op https://noorderlichtrotterdam.nl/meedoen/202111251402-alpha/.  Opgeven kan via alpha@noorderlichtrotterdam.nl.

Wie helpt bewoners van De Provenier zich nog welkomer voelen? We zoeken ophalers en wegbrengers.

Een gezegende zondag gewenst.

Scroll to Top