Dienst 21 maart 2021: Hoe sterk is jouw geloof?

Dienst Noorderlicht

21 maart 2021
Voorganger: Mark van Leeuwen

De dienst start hier op 21 maart om 11:00 uur 's morgens. De dienst is na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. Deze week is er helaas geen printbare preek, excuses hiervoor. De luisterversie op Spotify vind je (zodra deze gemonteerd is) hier op ons Spotify-kanaal.

Dienst 21 maart 2021: Hoe sterk is je geloof?
Bijbellezing: Lucas 22:24-34 en 54-62.

Hoe sterk is jouw geloof? Ook op momenten dat je voelt dat je geloof sterker is dan ooit, kan je soms tot een aparte ontdekking komen. Net zoals Petrus dat had, toen hij Jezus tot drie keer toe verloochende, vlak voor diens kruisiging...

→ DIT IS DE LINK NAAR DE DIENST VAN 11:00 UUR OP YOUTUBE. ←

Klik om de preek te bekijken op bovenstaande link. Tip: klik op YouTube bij de video op 'Set reminder', dan krijg je binnen YouTube een melding wanneer de livestream start.

Hoe sterk is jouw geloof?

Laat ons samen luisteren, in de kerk en via livestream, en ons verbonden weten. De printbare versie van de preek vind je in de loop van zondag hier op de pagina. De (audioversie van de) preek van vandaag komt in de loop van maandag beschikbaar op ons Spotifykanaal. Je vindt hieronder ook vragen om over verder te denken, extra luisterliederen, de collecte en een activiteit voor de kinderen.

In die dienst worden liederen gezongen, die door het Muziekteam worden samengesteld. Deze worden live gezongen en gespeeld, en je kunt deze beluisteren in bovenstaande livestream. De liederen van vandaag verschijnen tijdens de dienst hier op deze dienstpagina:

  • Turn Your Eyes ~ The Glorious Christ
  • How Deep The Father's Love For Us ~ Selah
  • Via Dolorosa ~ Sela
  • Create In Me a Clean Heart ~ Keith Green
  • This Is Amazing Grace ~ Phil Wickham

VOOR DE KINDEREN

Kleurplaat van Kleurversjes.nl: 'Want U bent bij mij' [download]
→ Je kunt HIER iets uitzoeken op de Kids-pagina.

Ook hebben we muziek op ons YouTube-kanaal voor je uitgezocht. Je vindt hier de playlists:
PLAYLIST VOOR KINDEREN
VOOR TIENERS

COLLECTEDOEL DEZE MAAND: GOUD VAN NOORD

Goud van Noord is een diaconale stichting, die nauw verbonden is aan Noorderlicht. De stichting richt zich op het ontdekken, ontwikkelen en inzetten van Talenten. Om de eenzame, de werkloze, de armlastige, de laaggeletterde, het kind met verdriet, en mensen met minder rechten, stem, kansen of helper te laten stralen.

Activiteiten/projecten van de stichting zijn: Helden van het Oude Noorden, Huiskamer, V-Power, Woordenschat, Huiswerkhelden, Kids van Goud, en Goud op Zondag.

Zou je een financieel steentje willen bijdragen? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van 'Goud van Noord'. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-code die je hiernaast vindt.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun.

Ben je betrokken bij Noorderlicht Oranjekerk? Dan kun je na deze dienst napraten tijdens de update over o.a. jaardoelen en financiën en een interactief gedeelte in een 'digitale koffieruimte' (Wonder). Voor de kinderen is er een eigen programma. We beginnen om 12:00 uur hier op Zoom.

Gerelateerde pagina's