Dienst 19 september 2021: Niet zonder God verder

Dienst Noorderlicht Prinsekerk

19 september 2021
Voorganger: ds. Niels de Jong

Dienst 19 september 2021: Niet zonder God verder

Bijbelgedeelte: Exodus 33: 1 - 17

Gaat het je om God of om wat God geeft? Dat is de vraag die vanuit Exodus 33 oprijst. We kijken mee met het volk Israël en Mozes, die voor God gaan. Dat maakt hun leven niet per se makkelijker. Maar God blijkt hen meer waard dan rustig aankomen in het beloofde land. Ze willen niet zonder God verder. Via dit verhaal kijken we hoe dat bij ons zit.

De dienst start om 11:00 uur hier. De diensten zijn na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal.

→ DIT IS DE LINK NAAR DE LIVESTREAM DIENST VAN 11:00 UUR. ←

Klik om de dienst bij te wonen op de dienst van het tijdstip naar jouw keuze. Tip: klik op YouTube bij de video op 'Set reminder', dan krijg je binnen YouTube een melding wanneer de livestream start.

Niet zonder God verder

Laat ons samen luisteren, in de kerk of via de livestream. De (audioversie van de) preek van vandaag komt nadien (en na montage) beschikbaar op ons Spotifykanaal.

Muziek

De liederen die tijdens deze dienst worden gezongen:

  • Ken je mij ~ Trijntje Oosterhuis
  • Kracht van Uw liefde ~ Opwekking 488
  • De vreugde van U is mijn kracht ~ Opwekking 654
  • Oceans ~ Hillsong United
  • Heer ik kom tot U ~ Opwekking 488

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan Stichting Safe Haven? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van 'Gift Stichting Safe Haven'. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-code die je hierboven vindt.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun voor dit doel!

VOOR DE KINDEREN

De Kids-pagina heeft een update gekregen: er staan hier maar liefst 37 werkjes klaar om uit te kiezen. Kleurplaten, memoryspel, filmpjes...en nog veel meer.

Ook zijn er weer kindernevendiensten en tienerdiensten in de Prinsekerk.

Gerelateerde pagina's