Dienst 17 oktober 2021: Rust!

Dienst Noorderlicht Prinsekerk

17 oktober 2021
Voorganger: René Visser

Dienst 17 oktober 2021: Rust

Bijbelgedeelte: Mattheüs 11 : 28 - 30

Hoeveel stress ervaar jij in je leven, hoeveel druk leg jij op jezelf, of wordt er op jou gelegd? Ervaar je een juk, of ontspanning en zegen? Vandaag gaat het over het vinden van een basis in rust in je leven.

De dienst start om 11:00 uur hier. De diensten zijn na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal.

→ DIT IS DE LINK NAAR DE LIVESTREAM DIENST VAN 11:00 UUR. ←

Klik om de dienst bij te wonen op de dienst van het tijdstip naar jouw keuze. Tip: klik op YouTube bij de video op 'Set reminder', dan krijg je binnen YouTube een melding wanneer de livestream start.

Rust!

Laat ons samen luisteren, in de kerk of via de livestream. De (audioversie van de) preek van vandaag komt nadien (en na montage) beschikbaar op ons Spotifykanaal.

Muziek

De titels van de liederen die tijdens deze dienst zijn gezongen:

  • Laat het huis gevuld zijn ~ Opwekking 623
  • How Deep the Father's Love For Us ~ Austin Stone
  • Kracht van Uw liefde ~ Opwekking 488
  • Oceans ~ Hillsong United
  • Goedheid van God ~ Opwekking 849
  • Come to me ~ Bethel Music
  • My Lighthouse ~ Rend Collective Experiment

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan de algemene diaconie? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van 'Gift Algemene Diaconie'. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-code die je hierboven vindt.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun voor dit doel!

MEDEDELINGEN

  1. Op 26 oktober om 20:00 uur start de Prayer-course in de Oranjekerk. Wil je meer weten of wil je je opgeven? Neem dan contact op via jurek@noorderlichtrotterdam.nl.

  2. Er staat een opruimmiddag gepland in de Prinsekerk op 23 oktober. Je kunt je opgeven via harmen.kraaijeveld@gmail.com.

  3. De eerstvolgende online introductie-avond is op 25 oktober. Opgeven kan via rosemarie@noorderlichtrotterdam.nl.

VOOR DE KINDEREN

De Kids-pagina heeft een update gekregen: er staan hier maar liefst 37 werkjes klaar om uit te kiezen. Kleurplaten, memoryspel, filmpjes...en nog veel meer.

Ook zijn er weer kindernevendiensten en tienerdiensten in de Prinsekerk.

Gerelateerde pagina's