Dienst 10 oktober 2021: Bidden...houd het simpel

Dienst Noorderlicht Prinsekerk

10 oktober 2021
Voorganger: Jonathan Westerkamp

Dienst 10 oktober 2021: Bidden...houd het simpel

Bijbelgedeelte: 2 Kronieken 16:11-14

Je dagelijkse relatie met God bouw je voor een groot deel op door gebed, het voorleggen van je gedachten, zorgen, en je wensen voor anderen. Maar soms kan het wat te 'groots' lijken, iets dat 'heel er goed' zou moeten doen. Maar is dat eigenlijk wel zo 'Moet' dat? En wat als je met ziekte of dood te maken hebt, zoek je dan je heil in gebed bij God, of bij iets of iemand anders? Vandaag gaat het over gebed.

De dienst start om 11:00 uur hier. De diensten zijn na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal.

→ DIT IS DE LINK NAAR DE LIVESTREAM DIENST VAN 11:00 UUR. ←

Klik om de dienst bij te wonen op de dienst van het tijdstip naar jouw keuze. Tip: klik op YouTube bij de video op 'Set reminder', dan krijg je binnen YouTube een melding wanneer de livestream start.

Bidden...houd het simpel

Laat ons samen luisteren, in de kerk of via de livestream. De (audioversie van de) preek van vandaag komt nadien (en na montage) beschikbaar op ons Spotifykanaal.

Muziek

De titels van de liederen die tijdens deze dienst zijn gezongen:

  • We zijn hier bij elkaar ~ Opwekking 573
  • Hoop in mij ~ Mirjam Kerkhof
  • Show Us Christ ~ Opwekking 755
  • Create In Me A Clean Heart ~ Opwekking 389
  • Ik zal er zijn ~ Sela

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan de algemene diaconie? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van 'Gift Algemene Diaconie'. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-code die je hierboven vindt.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun voor dit doel!

VOOR DE KINDEREN

De Kids-pagina heeft een update gekregen: er staan hier maar liefst 37 werkjes klaar om uit te kiezen. Kleurplaten, memoryspel, filmpjes...en nog veel meer.

Ook zijn er weer kindernevendiensten en tienerdiensten in de Prinsekerk.

Gerelateerde pagina's