Dienst 10 mei 2020: Leven in vrijheid

Dienst Noorderlicht Charlois

Welkom!
Weet je verbonden door het bekijken of beluisteren van onze videokerkdienst. De videokerkdienst is vanaf zondag 10 mei 2020 6.00 uur online beschikbaar (fijn voor mensen die in de zorg werken of om andere reden baat hebben bij extra vroege inspiratie) en is daarna uiteraard ook te bekijken. We wensen je een goede en gezegende dienst toe.

Voorganger: Nathan Noorland
Thema: Leven in vrijheid
Bijbelgedeelte: Exodus 20:1-17 en Romeinen 8:12-15
Verwerking kinderen en tieners: zie downloads
Collecte: zie video

Zegen!
De zegen voor jou wordt uitgesproken aan het einde van de videokerkdienst. Mocht je naar aanleiding van deze videokerkdienst contact willen hebben met iemand van Noorderlicht Charlois, dan kun je mailen naar onze voorganger Nathan Noorland via nathan@noorderlichtrotterdam.nl.

De videokerkdiensten worden opgenomen of uitgezonden vanuit de Brugkerk in Nieuwerbrug of de Oude Kerk van Rotterdam-Charlois, omdat Nathan Noorland als voorganger in beide kerkgemeenschappen actief is. Soms is de opname of uitzending vanaf een bijzondere locatie, zoals een mooie tuin.

De videokerkdiensten zijn beschikbaar met beeld via ons Youtube 'Noorderlicht Charlois' kanaal en de overdenking is ook te beluisteren met je favoriete podcast platform via Anchor 'Noorderlicht Charlois Preken'.

Klik op onderstaande plaatje om de videokerkdienst te starten.