Afscheidsdienst Martijn van Winkelhof | 11 maart 2021

Afscheidsdienst Martijn van Winkelhof

Donderdag 11 maart 2021 Voorganger: ds. Niels de Jong Vandaag nemen we afscheid van Martijn van Winkelhof, bij Noorderlicht Rotterdam in de Prinsekerk. De dienst start hier op donderdagmiddag 11 maart om 14:45 uur. Deze uitvaartdienst kunt u live bijwonen. We hopen dat u zich middels deze livestream verbonden voelt met alle andere dierbaren van Martijn. De dienst is hierna ook te bekijken op ons YouTube-kanaal via de link op deze pagina. Martijn was een betrokken, dierbaar gemeentelid van Noorderlicht, en hij raakte velen door de vele hartelijkheden die hij voor de kerk en gemeenteleden deed. Wij zijn hem hier enorm dankbaar voor, en zullen hem erg missen. In de Prinsekerk is doordeweek tot en met woensdag 10 maart de gelegenheid om een kaarsje te branden in de kerkzaal, en evt. een herinnering achter te laten. Deze herinneringen geven we nadien aan Jantien. Sinds 2015 is Martijn betrokken geraakt bij Noorderlicht en actief betrokken gebleven. Naar eigen zeggen heeft hij via Noorderlicht God gevonden. Hij was vaak onder de indruk van de gemeenschap als geheel en de liefde die hij er proefde. Volgens hem uniek in deze tijd. Hij heeft – met succes – een aantal keer media benaderd om zo Noorderlicht en ‘de kerk’ positief in het nieuws te krijgen. Martijn droeg zelf van harte bij aan die gemeenschap. De Alpha, kringen, gebedsgroep en welkomstteam – zomaar wat groepen waar Martijn betrokken bij was. Rondom de diensten ging hij graag in gesprek met anderen en genoot van de ontmoetingen, sociaal mens als hij was. Spontaan, vriendelijk, lief mens, vrijgevig – woorden waarmee gemeenteleden hem typeren. We zijn dankbaar voor zijn aanwezigheid in Noorderlicht en bijdragen aan de gemeenschap. Zijn goede hart bleek ook uit zijn opstarten van de Corona-hulpappgroep aan het begin van de Corona-crisis. Uiteindelijk ging deze appgroep uit ca 100 mensen bestaan en via deze groep kon heel vaak heel snel een hulpgever worden gevonden als er een hulpvraag daar gesteld werd. Hoe woont u de live dienst bij? KLIK HIER. Mocht u naar aanleiding van de afscheidsdienst (of later) behoefte hebben om na te praten, dan kunt u hiervoor de voorganger, ds. Niels de Jong, hiervoor benaderen: niels@noorderlichtrotterdam.nl.

Liederen en bijbelgedeelten tijdens de dienst:
(worden nader bekend gemaakt)

Het grote verlies van ons gemeentelid Martijn van Winkelhof raakt ons diep. We wensen zijn vrouw Jantien, zijn familie, vrienden, collega’s en de gemeenteleden van Noorderlicht veel sterkte met dit grote, diepe verlies. Martijn heeft op veel manieren bijdragen aan Noorderlicht, en raakte de levens van velen. Wij zijn hem hier zo dankbaar voor. En we gaan Martijn ontzettend missen.

Wil je hierover praten omdat het je raakt, of omdat je zelf in een moeilijke periode zit en grote behoefte aan steun hebt? Neem dan contact op met ds. Niels de Jong (niels@noorderlichtrotterdam.nl). Schroom alsjeblieft niet. We wensen iedereen nogmaals veel sterkte, geloof, hoop en vooral veel liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top