Dienst 18 september 2022: Naar de juiste mensen luisteren

Dienst Noorderlicht Blijdorp

Als je ergens wilt komen in je leven, is het belangrijk om naar de goede mensen te luisteren. Immers, als je de verkeerde stemmen volgt, dan kan dat rampzalige gevolgen hebben. Dat is ook te lezen in het verhaal van Numeri 13/14. Maar hoe ontdek je dan de stemmen die het bij het rechte eind hebben? Hoe kun je in je eigen leven die goede mensen vinden en hun raad volgen? Daar gaat het over in dit derde deel van de serie ‘hoe organiseer je je leven?’ Bijbellezing: Numeri 13: 1 – 3, 25 – 33; 14: 1 – 10, 20 – 25. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal en hier op Anchor. Voor degenen die liever willen lezen, verschijnt (bijna) iedere week de preek ook als leesversie op deze pagina. Ook vind je een collectie preken over geloof, de maatschappij, levensthema’s en feest- en gedenkdagen hier op noorderlichtrotterdam.nl/preken.

Collectedoel in september: Youth for Christ

Elke jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Gedreven door Gods liefde zoeken we daarom jongeren op, bieden hen hoop en helpen hen groeien. Youth for Christ is sinds begin 2021 weer aanwezig in Rotterdam. Veel jongeren voelen zich afgezonderd en eenzaam. En daar wil Youth For Christ verandering in aanbrengen, door de liefde van Christus aan hen te laten zien én door hen daarover te vertellen hoopt Youth for Christ echte en oprechte relaties op te bouwen die levensveranderend kunnen zijn. Zij organiseren van jongens- en meidenclubs en sportactiviteiten.

Wij vragen hiervoor om jullie financiële steun en gebed. Beide zijn hard nodig.
* BEKIJK DEZE VIDEO VAN YOUTH FOR CHRIST

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan het collectedoel van deze maand? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht. De QR-code verschijnt uiterlijk zondagochtend hier op de pagina. Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl. We hopen op jullie steun deze maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top