Dienst 4 september 2022: De basis organiseren

Dienst Noorderlicht Blijdorp

We leven in onzekere tijden waarin we niet weten wat ons in de toekomst te wachten staat. In die situatie zit het volk Israel in het boek Numeri ook. En hoe organiseer je in zo’n situatie je leven? Door in ieder geval de basis goed te organiseren. Via oude basisregels uit Numeri denken we na hoe wij in onze tijd – zowel voor onszelf als samenleving – de basis meer op orde kunnen brengen. Bijbelgedeelte: Numeri 5:1-10en Numeri 9:1-5. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal en hier op Anchor. Voor degenen die liever willen lezen, verschijnt (bijna) iedere week de preek ook als leesversie op deze pagina. Ook vind je een collectie preken over geloof, de maatschappij, levensthema’s en feest- en gedenkdagen hier op noorderlichtrotterdam.nl/preken. Deze week is er geen leesversie van de preek.

Collectedoel in september: Youth for Christ

Elke jongere verdient de kans om Jezus te leren kennen. Gedreven door Gods liefde zoeken we daarom jongeren op, bieden hen hoop en helpen hen groeien. Youth for Christ is sinds begin 2021 weer aanwezig in Rotterdam. Veel jongeren voelen zich afgezonderd en eenzaam. En daar wil Youth For Christ verandering in aanbrengen, door de liefde van Christus aan hen te laten zien én door hen daarover te vertellen hoopt Youth for Christ echte en oprechte relaties op te bouwen die levensveranderend kunnen zijn. Zij organiseren van jongens- en meidenclubs en sportactiviteiten.

Wij vragen hiervoor om jullie financiële steun en gebed. Beide zijn hard nodig.
* BEKIJK DEZE VIDEO VAN YOUTH FOR CHRIST

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan het collectedoel van deze maand? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht. De QR-code verschijnt uiterlijk zondagochtend hier op de pagina. Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl. We hopen op jullie steun deze maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top