Dienst 9 januari 2022: Wat hebben we echt nodig?

Dienst Noorderlicht Prinsekerk, Oranjekerk en Charlois

Voorganger: ds. Niels de Jong

Dienst 9 januari 2022

Bijbelgedeelte: Efeziërs 3: 14 – 21 Welkom bij de dienst van de Prinsekerk. Vandaag ontvangt het kernteam van ‘Goud op Zondag’ zegen. Paulus bidt vanuit de gevangenis voor zijn geloofsgenoten. Dat gebed geeft aan wat hij werkelijk belangrijk voor hen vindt. Het zijn ook dingen die wij pas echt nodig hebben. Kracht. Geloof. Liefde. Kennis. God zelf. Deze dingen zijn er niet alleen voor jou persoonlijk, maar ontvang je juist ook met/via anderen. De online dienst start om 11:00 uur hier. De diensten zijn na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal en hier op Anchor. Voor degenen die liever willen lezen, verschijnt (bijna) iedere week de preek ook als leesversie op deze pagina, uiterlijk 24 uur na de online live dienst.

Mededeling: alle diensten online in de komende tijd

Nederland is alweer een tijdje op slot. Samenkomen in grotere groepen is niet de bedoeling momenteel. Daarom zenden we de diensten uitsluitend uit via de livestream. Het is niet de bedoeling om in de kerkzaal aanwezig te zijn. Wij vinden dat ook jammer. De gemeenteleden van de Oranjekerk en Charlois zijn meer dan van harte welkom om aan te sluiten bij de livestream van de Prinsekerk. We zijn allemaal Noorderlichters, en we dragen dit samen.

> Niemand is minder, niemand meer;
Wij zijn gegeven aan elkaar
Door Jezus Christus, onze Heer,
Die ons lief heeft en aanvaardt.

> Laat ons samen één zijn, Heer, verenig uw kerk
Door de kracht van de liefde
Laat de wereld zien dat Jezus leeft, in ons werkt;
Voor de glorie van uw naam

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan het collectedoel van deze maand? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-code op de afbeelding.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun deze maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven