Dienst 25 december 2021: Goed nieuws voor ons? Anno nu?

Kerstdienst Noorderlicht Prinsekerk, Oranjekerk en Charlois

25 december 2021 Voorganger: ds. Niels de Jong We krijgen veel slecht nieuws over ons heen – zeker de afgelopen weken ook. En dat maakt ons ook wat sceptisch ten aanzien van goed nieuws: zou het echt? Kerst claimt goed nieuws te zijn – dat de komst van Jezus alles anders heeft gemaakt. Dit beweert ook de engel die tegen de herders (en indirect tegen iedereen die het leest) zegt: ‘ik heb goed nieuws – de messias, de Heer is geboren’). We staan stil bij wat dit goede nieuws dan voor ons vandaag betekent. En wat het voor verschil maakt voor ons vandaag dat Jezus geboren is.

Dienst 25 december 2021: Goed nieuws voor ons? Anno nu?

Bijbelgedeelte: Lucas 2: 1-20 Welkom bij de dienst van de Prinsekerk. De dienst start om 11:00 uur hier. De diensten zijn na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal.

Mededeling: alle diensten online in de komende tijd

De persconferentie van zaterdagavond was duidelijk: Nederland gaat weer een tijdje op slot. Samenkomen in grotere groepen is niet de bedoeling de komende weken. Daarom heeft het bestuur van Noorderlicht-Blijdorp besloten om de diensten vanaf morgen enkel uit te zenden via de livestream. Ook met de kerstdagen… Natuurlijk tot onze grote teleurstelling! De gemeenteleden van de Oranjekerk en Charlois zijn meer dan van harte welkom om aan te sluiten bij de livestream van de Prinsekerk. We zijn allemaal Noorderlichters, en we dragen dit samen.

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan één of meer van de decemberdoelen van Noorderlicht? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van de code van het door jou gekozen doel. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-codes op de afbeelding.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun deze maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top