Dienst 5 december 2021: Zicht op het oordeel

Dienst Noorderlicht Prinsekerk

5 december 2021 Voorganger: ds. Niels de Jong Het gedeelte dat deze dienst centraal staat is zowel bemoedigend als verontrustend. Het verontrustende zit hem erin dat het niet meevalt met het kwaad en wij mensen zomaar ‘er deel aan kunnen hebben’. Het bemoedigende en hoopgevende van dit gedeelte is dat het kwaad uiteindelijk breekt en er vergelding zal zijn ‘naar recht en gerechtigheid’. God laat het kwaad niet eindeloos voortwoekeren, maar zal redden en rechtspreken.

Zicht op het oordeel

Bijbelgedeelte: Openbaring 18: 4 – 19: 5 Welkom bij de dienst van de Prinsekerk. De dienst start om 11:00 uur hier. De diensten zijn na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal.

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan één of meer van de decemberdoelen van Noorderlicht? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van de code van het door jou gekozen doel. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-codes op de afbeelding.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun deze maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top