Dienst 24 oktober 2021: In Gods familie opgenomen!?

Dienst Noorderlicht Prinsekerk

24 oktober 2021 Voorganger: ds. Niels de Jong Dienst 24 oktober 2021: In Gods familie opgenomen!? Bijbelgedeelte: Romeinen 8: 14 – 17 Gods hart gaat uit naar mensen – om hen op te namen in zijn familie. Het lijkt soms te mooi om waar te zijn. Wil God dat echt? Voor iedereen? Willen wij dat wel? En wat voor verschil maakt dit als je dit gelooft? En hoe weet je trouwens zeker dat God jou erbij wil? Is dat niet een soort wishful thinking? En wat als je dit helemaal niet voelt? Over die vragen gaan we nadenken. De dienst start om 11:00 uur hier. De diensten zijn na afloop ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. De meest recente luisterversies van onze preken vind je hier op ons Spotify-kanaal.

* De Zegen ~ vertaling door Eline Bakker van ‘The Blessing’, geschreven door Godelief Maasbach
* Awesome God ~ Michael W. Smith

> De Heer zegent,
beschermt jou.
Zijn nabijheid geeft Hij.
Genadig is Hij.
De Heer richt zijn oog op jou
en geeft vrede.

> Our God is an awesome God
He reigns from heaven above
With wisdom, power, and love
Our God is an awesome God

Zou je een financieel steentje willen bijdragen aan de algemene diaconie? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van ‘Gift Algemene Diaconie’. Je kunt ook je bijdrage overmaken via de QR-code die je hierboven vindt.

Heb je nog vragen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.
We hopen op jullie steun voor dit doel!

MEDEDELINGEN

1. De eerstvolgende online introductie-avond is op 25 oktober. Opgeven kan via rosemarie@noorderlichtrotterdam.nl.

2. Op 26 oktober om 20:00 uur start de Prayer-course in de Oranjekerk. Wil je meer weten of wil je je opgeven? Neem dan contact op via jurek@noorderlichtrotterdam.nl.

2. Er worden 4 lotgenotenavonden (3, 10, 17 november, 1 december) georganiseerd over mentale uitdagingen in het leven, zoals verlies en rouw, depressie, burn-out en eetstoornissen. Je kunt je (per thema) opgeven via rosemarie@noorderlichtrotterdam.nl.

4. Op 13 november kun je deelnemen aan een sponsorloop van Sint voor Kint, waarbij je bijdragen voor Sintcadeautjes bij elkaar kunt lopen voor kinderen van ouders die weinig te besteden hebben. Geef je op via sintvoorkintnoord@gmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top