Dienst 25 december 2020: Wat verandert Kerst in jou?

Dienst Noorderlicht

25 december 2020 Voorganger: ds. Niels de Jong De dienst start hier op 25 december om 11:00 uur ’s morgens. De dienst is daarna ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. Je vindt hier de leesversie van de preek. We gedenken de geboorte van Jezus. Lucas 2: 8 – 20 Wat doe jij met de kerstboodschap? Hoe kijk je deze kerst naar de geboorte van Jezus? En hoe ga je dan weer terug naar je eigen leven? Over deze vragen denken we na, door over de schouders van de herders mee te kijken. Zij werden van hogerhand gewezen op de geboorte van Jezus. Zij gingen meteen op weg om het kind te zien en ze gingen jubelend terug naar hun eigen plek. Enerzijds leek er niets veranderd, anderzijds was alles onomkeerbaar anders. We kijken hoe we een voorbeeld kunnen nemen aan deze groep herders…en wat de geboorte van Jezus ons zou kunnen brengen. Deze maand collecteren we voor 5 projecten. Bezoek hier de decembergift-pagina. Je vindt op deze pagina (onder de dienst en liederen) meer info over de projecten, en ook de QR-code naar de Decembergift-pagina. Heel erg bedankt voor je bijdrage, dit wordt echt enorm gewaardeerd.

Oproepjes en mededelingen

Oliebollenactie voor Papua Nieuw-Guinea
Danielle en Jasper, leden van Noorderlicht, werken in een ziekenhuis in Papua New Guinea. Zij bieden medische zorg aan mensen tot diep in de jungle. Door een oliebollen actie willen we geld inzamelen voor een waterreservoir. Zo krijgt het dorp schoon drinkwater en kunnen ziektes worden voorkomen. Wil je hieraan bijdragen? Bestel dan oliebollen of appelbeignets via oliebollenpng@gmail.com. Je bestelling plaatsen kan tot en met 27 december.

Medewerkers voor online kinderwerk gezocht
We verzorgen sinds het begin van de coronasituatie iedere week kinderwerk. Hiervoor maken we werkjes die gedownload kunnen worden, en die thuis of rond het huis gedaan kunnen worden, alleen en/of met huisgenoten. Vind je het leuk om ook mee te denken over werkjes en/of deze te gaan maken, dan horen we graag van je. Heb je interesse, meld je dan aan via info@noorderlichtrotterdam.nl.

Heb je interesse in zelf belijdenis afleggen?
Dat kan. Neem hiervoor contact op met ds. Niels de Jong via niels@noorderlichtrotterdam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven