Dienst 1 november 2020: All I need is love

Dienst Noorderlicht

1 november 2020 Voorganger: Mark van Leeuwen De dienst start hier op zondagochtend 1 november om 11:00 uur ’s morgens. De dienst is daarna ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. Bijbelgedeelten: Prediker 4 : 9 – 12 en 7 : 25 – 29 en 1 Korintiërs 13 : 4 – 7 > De liefde is geduldig en vol goedheid. De liefde kent geen afgunst, geen ijdel vertoon en geen zelfgenoegzaamheid. Ze is niet grof en niet zelfzuchtig, ze laat zich niet boos maken en reken het kwaad niet aan, ze verheugt zich niet over het onrecht maar vindt vreugde in de waarheid.

All I need is love

We zijn vandaag in een wereld zonder God hard op zoek naar zingevers (God-vervangers)voor ons leven….Prediker gaat ze bij langs: kennis, plezier, spiritualiteit, werk, fitheid/gezondheid. Vandaag gaan we in over liefde en relaties. Laat ons samen luisteren, in de kerk en via livestream, en ons verbonden weten. De printbare versie van de preek vind je hier. De (audioversie van de) preek van vandaag komt in de loop van maandag beschikbaar op ons Spotifykanaal. Je vindt hieronder ook vragen om over verder te denken, extra luisterliederen, de collecte en een activiteit voor de kinderen. Collectedoel van deze maand: Sint voor Kint Lees op deze pagina meer over de algemene diaconie. Je vindt op deze pagina (onder de dienst en liederen) ook de QR-code. Heel erg bedankt voor je bijdrage, dit wordt echt enorm gewaardeerd.

Oproepjes

Medewerkers voor kerstwerkzaamheden gezocht
Wie heeft gelegenheid om mee te helpen rond kerst? Meld je aan via info@noorderlichtrotterdam.nl. Je hulp is welkom.

Medewerkers voor het geluids- en techniekteam gezocht
We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers die willen helpen met het opbouwen en inregelen van de band. Iedere zondag doet het team haar best om de muziek in de kerk zo mooi mogelijk te laten klinken. Dit doen zij op dit moment met 7 mensen en daar mogen er zeker nog 3 bij. Dit is ook een mooie kans om de mensen van de band en de techniek beter leren kennen. Er is voorafgaand geen technische kennis nodig. Eigenlijk, als je een beetje met een computer om kunt gaan is dat voldoende. Doe je mee? Meld je aan via info@noorderlichtrotterdam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top