Dienst 4 oktober 2020: Geen half werk

Dienst Noorderlicht

4 oktober 2020 Voorganger: Jurek Woller De dienst start hier op zondagochtend 4 oktober om 11:00 uur ’s morgens. De dienst is daarna ook te bekijken op ons YouTube-kanaal. Bijbelgedeelte: Handelingen 18:24 – 19:7 > ‘Hebben jullie de heilige Geest ontvangen toen jullie het geloof aanvaardden?’

Geen half werk

Johannes de Doper (en later ook Jezus) roept mensen op tot inkeer te komen en zich te laten dopen, om zo zuiver te leven. Maar dat is maar het halve werk. Na de dood en opstanding van Jezus wil God je ook met de heilige Geest dopen. Op die manier komt God persoonlijk in je leven wonen én maakt die het mogelijk dat je goed kunt leven. Jij keert je naar God, God keert zich naar jou toe. En zo word je helemaal heel. Laat ons samen luisteren, in de kerk en via livestream, en ons verbonden weten. De printbare versie vind je hier. De luisterversie komen in de loop van zondag beschikbaar. Je vindt hieronder ook een activiteit voor de kinderen, extra luisterliederen en de collecte. Collectedoel van deze maand: algemene diaconie Lees op deze pagina meer over de algemene diaconie. Je vindt hieronder ook de QR-code. Heel erg bedankt voor je bijdrage, dit wordt enorm gewaardeerd.

Vragen om over door te denken:

* Heb jij op dit moment ‘grote vragen’ waar je mee worstelt? Zo ja, welke?
* Wat vind jij van de oproep van Johannes de Doper om tot inkeer te komen en je te laten dopen? Voel je je aangesproken?
* Merk je iets van de heilige Geest in je leven? Zo ja: hoe? Zo nee: zou je het willen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top