Welkom in de Oranjekerk in Hillegersberg-Schiebroek

Op zoek naar een eigentijdse, levendige kerk noordelijk van de A20? Bezoek eens een dienst van Noorderlicht in de Oranjekerk. De Oranjekerk is thuisbasis de plek voor samenkomsten en allerlei andere activiteiten. Dit kerkgebouw staat in het Kleiwegkwartier, onderdeel van het stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek.

Mijn naam is Jurek Woller, ik ben voortrekker van Noorderlicht in de Oranjekerk. Je zult me op zondag af en toe een dienst zien leiden (al gaat Niels de Jong in de meeste diensten voor), maar ik ben doordeweeks ook beschikbaar om eens kennis te maken of over iets door te praten. Daarnaast doe ik van alles achter de schermen, zoals het leiden van een aantal teams en de contacten met allerlei organisaties. Naast mijn werk in de Oranjekerk ben ik ook verantwoordelijk voor het missionaire werk Noorderlicht-breed, zoals Alpha, Noorderlicht Café en allerlei losse initiatieven en de communicatie van Noorderlicht (zoals deze website).

Ik ben sinds 2014 bij Noorderlicht betrokken. Na 10 jaar bij Unilever te hebben gewerkt, ben ik sinds de zomer 2019 in dienst bij Noorderlicht. Een hele mooie stap! Ik studeer nu ook Theologie, de master Gemeentepredikant aan de PThU.

Heb je een idee of een vraag? Of wil je kennis maken? Laat het me weten! Je kunt me bereiken via jurek@noorderlichtrotterdam.nl.

Wil je je aanmelden voor de nieuwsbrief? Dat kan hier.

Locatie

Rozenlaan 20
3051 LS Rotterdam

Samenkomsten

Samenkomst zondag 11:30 - 12:40

Met het openbaar vervoer:

Kijk op 9292.nl of Google Maps voor het beste reisadvies.

Met de auto vanaf de A20:

Vanaf Dordrecht - Neem afslag 14-Rotterdam richting Rotterdam/Centrum/Hillegersberg/Schiebroek en kies de linker rijstrook. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Gordelbrug/de Schieweg/de S112. Sla bij de verkeerslichten linksaf richting de Gordelweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Viaduct Rozenlaan. Na ongeveer 300 meter arriveer je bij de Oranjekerk.

Vanaf Westland/Maassluis/Vlaardingen - Neem afslag 14-Rotterdam richting Rotterdam/Centrum/Hillegersberg/Schiebroek en kies de linker rijstrook. Neem op de rotonde de 1ste afslag naar de Gordelbrug/de Schieweg/de S112. Sla bij de verkeerslichten linksaf richting de Gordelweg. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Viaduct Rozenlaan. Na ongeveer 300 meter arriveer je bij de Oranjekerk.

De Oranjekerk heeft geen parkeerterrein. Parkeren kan in de omliggende straten. Op zondag parkeer je hier gratis.