Anderhalve-meter-samenkomsten

Je bent weer welkom bij een samenkomst van Noorderlicht! Om het risico op COVID-19-besmetting te minimaliseren, zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. We vragen iedereen om zich aan de geldende basisregels te houden (en thuis te blijven bij klachten). We houden ons aan de adviezen vanuit de landelijke kerkelijke organen en de overheid.

Voor alle locaties van Noorderlicht moet je je voor de samenkomst aanmelden. Aanmelden kan via deze link. Er zijn de nodige zaken om rekening mee te houden tijdens de samenkomst. Deze worden toegelicht op de aanmeldpagina. Je hoeft geen account aan te maken om je aan te kunnen melden.

Het aantal bezoekers dat wordt toegelaten voor een samenkomst kan per week en per locatie verschillen. We zoeken 'op maat' oplossingen, omdat bijvoorbeeld de gebouwen niet allemaal even groot zijn of met de plaatselijke wijkgemeente richtlijnen voor het kerkgebouw worden opgesteld.

Elke maandag worden de beschikbare samenkomsten voor de komende zondag toegevoegd. Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar? Dan kun je je alsnog aanmelden en word je op een wachtlijst geplaatst. De diensten zullen ook online beschikbaar komen.