Kerstpakketten hulp gevraagd

Graag willen we weer kerstpakketten samenstellen voor personen en gezinnen die wel wat extra luxe verdienen met de kerst! Tot en met zondag 19 december kun je jouw bijdrage afleveren in de kerk in de Schepenstraat of geldstorten op de rekening van de diaconie Noorderlicht: NL85 RABO 0373 7389 43.

Aanmelden
Vind je het leuk om te helpen met inpakken en/of wegbrengen (dan moet je wel in het bezit zijn van een auto)? Ook daar kunnen we je hulp goed gebruiken. Op woensdagmiddag 22 december gaan we de dozen inpakken en vanaf 16:00 kunnen we pakketten opgehaald om weggebracht te worden. we zoeken 6 inpakkers en circa 14 chauffeurs. Meld je dan aan bij: info@noorderlichtrotterdam.nl

De inzameling vorig jaar was een groot succes. We hebben vanuit Noorderlicht toen ruim 90 pakketten uit kunnen delen en hebben vele hartverwarmende reacties ontvangen. De kerk stond vol met spullen en we hebben heel wat karren boodschappen kunnen doen, super gaaf. Natuurlijk willen we nu ook weer minimaal 90 pakketten uitdelen en dus hebben we jullie hulp weer hard nodig. De pakketten worden namelijk samengesteld aan de hand van de boodschappen/spullen die jullie doneren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: Soep, pasta, potten saus, pannenkoeken mix, houdbare melk, kerstbrood, beschuit, koffie, thee, koekjes, chocolade, rijst etc.

Bij etenswaar is het vooral belangrijk dat het houdbaar is. Naast eten worden zaken als tandpasta, shampoo, doucheschuim, crème, afwasmiddel etc. ook heel erg gewaardeerd! Verder vinden wij het leuk om bij de dozen voor de gezinnen ook iets voor de kinderen toe te voegen. Alle hulp is welkom, het kerstpakket dat je van je werk krijgt, een tas vol boodschappen of 1 pot soep! We zijn er super blij mee.

Bijdrage overmaken
Heb je geen zin op te shoppen, geld storten mag natuurlijk ook en dan doen wij de boodschappen.
Maak je bijdrage, onder vermelding kerstpakketten 2021, voor 18 december over op NL85 RABO 0373 7389 43.

Dank allemaal! Hans & Claudia

Scroll naar boven