Er start weer een Pre Marriage Course!

Samen in gesprek over wat echt belangrijk is in je relatie maakt je als stel (nog) sterker. De ervaring leert alleen dat het best lastig is om hier een goed moment voor te vinden. De Pre Marriage Course helpt hierbij: in zes avonden ga je als stel in gesprek over verschillende onderwerpen die belangrijk zijn in een relatie: van communicatie en conflict tot toewijding en verbinding. De Course is er voor ieder stel dat wil investeren in hun relatie en zich wil voorbereiden op een toekomst samen – of je nou net een aantal maanden samen bent of al(bijna) verloofd.

De Pre Marriage Course start op 4 oktober en bestaat uit zes woensdagavonden (waarvan vijf in de Prinsekerk, inclusief eten en één online). Willen jullie je relatie ook een positieve boost geven tijdens deze leuke en ontspannen avonden? Geef je dan vóór 28 september op via info@noorderlichtrotterdam.nl

Meedoen kost €90 per stel maar laat dit nooit een reden zijn om je niet op te geven! We willen dat iedereen mee kan doen dus geef aan als dit bedrag (bijvoorbeeld door de hoge inflatie) niet lukt, dan zoeken we een oplossing.

Scroll to Top