In je relatie investeren? Doe de Marriage Course Online!

Misschien is dit najaar wel hét perfecte moment om in je relatie te investeren… We organiseren weer de Marriage Course Online, waarin je samen op een ontspannen manier aan de slag gaat met je relatie.

In zeven avonden komen allerlei thema’s voorbij die je kunnen helpen te groeien in je relatie. Je kunt het doen waar en wanneer je maar wilt, zolang je maar samen bent en de volledige aandacht voor elkaar kunt hebben. Je kunt het dus thuis doen én op vakantie!

Het idee is simpel: je plant de avond (of ochtend, of middag… ) vrij voor elkaar. Eerst neem je de tijd om lekker samen te eten, borrelen of een kop thee te drinken. Vervolgens behandel je een inhoudelijk thema aan de hand van een filmpje en werkboek. Het is een interactieve avond met alle interactie… tussen jullie beiden! Je volgt de cursus dus volledig samen en gaat ook niet in gesprek met andere deelnemers of cursusleiders over je relatie. Vanuit Noorderlicht proberen we je alleen te helpen om goed door de cursus te komen. Het idee is om de cursus in zeven weken af te ronden, met elke week een ander thema. De thema’s zijn: de verbinding versterken, de kunst van communicatie, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, de impact van familie, goede seks en liefde in actie.

We beginnen in de week van 6 december. Aanmelden kan t/m uiterlijk woensdag 1 december.

Wil je meedoen? Of heb je nog vragen? Mail dan naar willemijn_plomp@hotmail.com
Meer info over de cursus kun je ook vinden op tijdvoorelkaar.nl

PS: Ben je van plan om binnenkort te trouwen of net ben je net getrouwd? Dan is de Premarriage Course Online iets voor jullie. Meer info: niels@noorderlichtrotterdam.nl