Weer bezoekers bij de samenkomsten van Noorderlicht

Vanaf medio december besloten alle locaties van Noorderlicht om geen bezoekers bij de samenkomsten toe te laten en de diensten geheel online te laten zijn. Nu er ook in de samenleving heel voorzichtig versoepelingen gaande zijn, gaan we de samenkomten ook heel voorzichtig openstellen voor bezoekers.

Vooralsnog gaat het om 30 bezoekers per samenkomst, inschrijving vooraf via deze website. En natuurlijk vragen we iedereen om zich aan de geldende basisregels te houden (en thuis te blijven bij klachten). We zingen nog niet in de samenkomsten en natuurlijk blijft er de mogelijkheid om de diensten online mee te beleven. We sluiten met deze stap ook aan bij adviezen vanuit de landelijke kerkelijke organen.

Noorderlicht-Charlois start op 2 mei met het toelaten van bezoekers, Noorderlicht-Blijdorp op 9 mei en Noorderlicht-Hillegersberg-Schiebroek op 16 mei. We hopen dat zeker de mensen die de fysieke samenkomsten erg gemist hebben, op deze manier toch de gelegenheid krijgen om ‘naar de kerk te gaan’. Ook hopen we dat dit een klein begin is en dat we in de loop van de zomer steeds ‘gewoner’ bij elkaar kunnen komen. Wat zal dat bijzonder zijn! We zien er naar uit!

Scroll to Top