Noorderlicht Kijkt

Graag nodigen wij jou uit voor Noorderlicht Kijkt: film en documentaire-avonden waarmee we op een ontspannen manier ‘geloven anno nu’ nog meer inhoud geven. Aan de hand van film en documentaire gaan we met elkaar het gesprek aan wat dat voor jou betekent. Wij hebben er zin in!

Wanneer we jou willen ontmoeten? We hebben twee vrijdagavonden gepland in mei. We kijken samen een film of documentaire en praten erover na. Je kijkt de film of documentaire alleen vanuit huis óf samen met een gemeentelid. Wil je samen kijken? Geef het aan ons door, dan zorgen wij dat je gekoppeld wordt. De nabespreking vindt waarschijnlijk nog digitaal plaats. Eventueel kunnen we bij mooi weer ook buiten samenkomen. Nadere info volgt!

Wat kijken we? Op 14 mei staat The Shack op de planning. Dit is een film waarin geloof op een andere manier wordt belicht dan je misschien gewend bent. Houd er rekening mee dat de film gevoelige thema’s aanstipt. Op een mooie manier weliswaar, maar het kan je ook raken. Op 28 mei staat A Life On Our Planet gepland. Een spraakmakende documentaire over het thema rentmeeesterschap.

Meedoen is gratis. Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar margrietmodderman@gmail.com. Wil je samen met een gemeentelid kijken, geef dat voor de avond van 14 mei dan uiterlijk 10 mei in je mailtje aan.

Graag tot dan!

Scroll to Top