Noorderlicht Charlois: wekelijkse diensten

Met ingang van het nieuwe jaar 2021 worden er in Noorderlicht Charlois wekelijkse diensten gehouden. We vinden het bijzonder dat dit na bijna één jaar na de start in de COVID-19-tijd al mogelijk is. We zijn God dankbaar voor Zijn zegen.

Helaas is het nog niet mogelijk om fysiek elke week bij elkaar te komen. Tijdens de lockdown worden de diensten via Zoom georganiseerd. Als jij al een regelmatige bezoeker bent van Noorderlicht Charlois in de Oude Kerk of als je op Zuid woont en van plan bent aan te haken, dan kun je je aansluiten bij de Zoom kerkdienst. Als je hier graag aan mee wil doen meld je hier aan. Je kunt ook na afloop van de dienst de overdenking bekijken via ons YouTube-kanaal of beluisteren via de Preken-podcast.

Na de lockdown is het mogelijk om je aan te melden voor onze anderhalve-meter-samenkomsten. Hiermee beperken we het aantal bezoekers om aan de COVID-19 maatregelen te voldoen. We hopen en bidden dat we in de toekomst weer ‘gewone’ samenkomsten kunnen organiseren, met koffie en thee vooraf en soep na afloop.

Scroll naar boven