Kinderkerstfeest 2020

Het kinderkerstfeest kan ondanks de strenge maatregelen wel georganiseerd worden. Daar zijn we dankbaar voor! We doen dit ten noorden en ten zuiden van de Maas. Vanwege alle Covid-19 maatregelen is vooraf aanmelden verplicht.

Noorderlicht Charlois – Geannuleerd, aangemelde kinderen ontvangen een presentje
Voor kinderen ten zuiden van de Maas is er een kerstfeest in de Oude Kerk. Samen met ‘Kerk in de buurt’, ‘het Anker’ en ‘wijkgemeente Oude Kerk’ wordt op zaterdag 19 december 2020 van 14 – 16 uur een kinderkerstfeest georganiseerd. Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud zijn uitgenodigd! Als je zin hebt om te komen, graag aanmelden vóór 16 december 2020. Dat doe je hier. Het wordt super gezellig, want we gaan koekjes bakken, luisteren naar een kerstverhaal, warme chocomel drinken en knutselen. Helaas mogen ouders/verzorgers niet mee naar binnen.

Noorderlicht Hillegersberg-Schiebroek – Geannuleerd, aangemelde kinderen ontvangen een presentje
Voor kinderen ten noorden van de Maas is er een kerstfeest in de Oranjekerk. Alle kinderen tussen de 4 en 12 jaar oud zijn uitgenodigd! De ochtend start om 10.00 uur met ontvangst en iets lekkers. Vervolgens wordt er geknutseld, gesprongen en een film gekeken. Om 12.30 uur is het programma afgelopen. Aanmelden doe je hier. Helaas mogen ouders/verzorgers niet mee naar binnen.

Scroll to Top