Kerstpakketten-actie 2020

In 2019 hebben we ruim 120 kerstpakketten uit kunnen delen (80 vanuit de Prinsekerk, 40 vanuit de Oranjekerk). Het was een groot succes en de reacties waren hartverwarmend. Ook dit jaar willen we als Noorderlicht weer mensen verrassen met een goed gevuld kerstpakket. Help je mee?

Zeker in deze tijd is het krijgen van een kerstpakket voor veel mensen een teken dat er aan hen wordt gedacht. Degenen die dit ontvangen zijn de diaconale contacten waarvan we weten dat een pakket meer dan welkom en al te vaak zelfs hard nodig is. Ook proberen we een aantal vaste vrijwilligers hiermee in het zonnetje te zetten.

Het liefst ontvangen we geld om spullen zelf in te kopen. We hebben gemerkt dat dit het best werkt. Ook bonnen zijn van harte welkom. Maar natuurlijk kun je ook spullen zelf kopen en inleveren, denk dan vooral aan tandpasta, waspoeder, shampoo en deodorant of lekkere koekjes, chocolade, pasta rest etc. Let bij etenswaren alsjeblieft op dat het houdbaar is. Ook complete kerstpakketten kun je inleveren, maar we vragen je wel om eventuele alcoholische versnaperingen eruit te halen.

Blijdorp (Prinsekerk)
Uiterlijk zondag 20 december kun je de spullen inleveren in de Prinsekerk. Wil je een bedrag overmaken, dan kan dat op rekening van de diaconie van Noorderlicht NL85 RABO 0373 7389 43 onder vermelding Kerstpakketten 2020. We zoeken nog mensen die op woensdag 23 of donderdag 24 december pakketten bij de mensen thuis willen bezorgen. Neem hiervoor contact op met Hans (hans@noorderlichtrotterdam.nl of 06 4759 1564).

Hillegersberg-Schiebroek (Oranjekerk)
Bij Goud van Noord kennen ze allerlei mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Lever je spullen uiterlijk in op zaterdag 19 december tussen 10.00 en 11.00 uur in de Oranjekerk. Kun je geen spullen brengen, maar wil je wel iets bijdragen, dan kun je ook een financiële bijdrage doen.

Scroll to Top