Investeren in je relatie? Marriage Course Online! (2020)

Nu de tweede corona-golf in volle gang is, zitten we weer meer thuis dan normaal. Als je getrouwd bent (of samenwoont), kan dit effect hebben op je relatie. Zo kan deze door alle stress en onzekerheid meer onder spanning komen te staan, maar heb je waarschijnlijk ook opeens veel meer momenten samen. En dat is een uitstekende gelegenheid om samen te investeren in je relatie!

Een heel goede manier hiervoor, is door de Marriage Course Online te volgen. In zeven avonden komen allerlei thema’s voorbij die je kunnen helpen te groeien in je relatie. Je kunt het doen waar en wanneer je maar wilt, zolang je maar samen bent en de volledige aandacht voor elkaar kunt hebben.

Het idee is simpel: je plant de avond vrij voor elkaar. Eerst neem je de tijd om lekker samen te eten, borrelen of een kop thee te drinken (wat je maar prettig vindt en waar je tijd voor hebt…) en vervolgens behandel je een inhoudelijk thema aan de hand van een filmpje en werkboek. Het is een interactieve avond met alle interactie… tussen jullie beiden! Je volgt de cursus dus volledig samen en gaat ook niet in gesprek met andere deelnemers of cursusleiders over je relatie. Vanuit Noorderlicht proberen we je alleen te helpen om goed door de cursus te komen. Het idee is om de cursus in zeven weken af te ronden, met elke week een ander thema. De thema’s zijn: de verbinding versterken, de kunst van communicatie, conflicten oplossen, de kracht van vergeving, de impact van familie, goede seks en liefde in actie.

We beginnen in de week van 26 oktober.

Wil je meedoen? Of heb je nog vragen? Mail dan naar jurek@noorderlichtrotterdam.nl
Meer info over de cursus kun je ook vinden op https://tijdvoorelkaar.nl/

PS: Ben je van plan om binnenkort te trouwen of net ben je net getrouwd? Er start binnenkort ook een Premarriage Course. Meer info: niels@noorderlichtrotterdam.nl

Scroll to Top