Samenkomen in kleine groepen – doe vooral mee!

We hebben al diverse geluiden gehoord van kringen die in de corona-tijd online zijn blijven samenkomen. Soms heeft men inmiddels ook offline de draad weer opgepakt. Het is gebleken dat kringen dus een goede vorm zijn om onderling verbonden te blijven! Daarom willen we deze zomer meer mensen de kans geven om een (tijdelijke) kring te volgen. Juist ook omdat het er nog niet in zit om met z’n allen op zondag samen te komen.

Heb jij zin om je gedurende de komende maanden bij een kring betrokken te zijn? Het geeft niet alleen verbondenheid met andere Noorderlichters, maar ook voeding voor je geloof! Als je interesse hebt, geef je dan op via dit formulier.

Nog een paar dingen op een rijtje:
* We maken de kringen iets kleiner, zodat er makkelijker bij elkaar gekomen kan worden (ca. 5 personen).
* De kringen zijn nu wat tijdelijk van aard opgezet, maar natuurlijk is het mogelijk om als kring ook langer door te gaan.
* Niels de Jong maakt materiaal om tijdens de kringen te bespreken en is gebaseerd op het boek Handelingen (daar zijn de preken deze periode ook op gebaseerd).
* Dit materiaal kan ook door bestaande kringen gebruikt worden (de contactpersonen van de kringen krijgen dit opgestuurd).
* Heb je vragen? Mail even naar kringen@noorderlichtrotterdam.nl.

Scroll naar boven