Online kerkdiensten Noorderlicht Charlois – laat je bemoedigen en inspireren!

Door de Corona-maatregelen vervallen ook de samenkomsten van Noorderlicht Charlois (meer informatie over onze maatregelen, klik hier). Daarom zal vanaf zondag 29 maart 2020 onze voorganger Nathan Noorland regelmatig een videokerkdienst opnemen met een overdenking, muziek, gebed en zegen. Vanaf 1 juli 2020 is het de bedoeling om weer kerkdienst te houden, uiteraard met in achtneming van de RIVM-richtlijnen.

De videokerkdiensten worden opgenomen vanuit de Brugkerk in Nieuwerbrug of de Oude Kerk van Rotterdam-Charlois, omdat Nathan Noorland als voorganger in beide kerkgemeenschappen actief is. De streaming videokerkdiensten worden vanuit de Oude Kerk uitgezonden. Soms is de opname of uitzending vanaf een bijzondere locatie, zoals een mooie tuin. Af en toe gaan er gastvoorgangers voor of is de dienst gezamelijk met onze Noorderlicht gemeenten Blijdorp en Hillegersberg-Schiebroek.

Alle videokerkdiensten zijn beschikbaar met beeld via ons Youtube ‘Noorderlicht Charlois’ kanaal en de overdenking is (later) ook te beluisteren via onze pocast Anchor ‘Noorderlicht Charlois Preken’.

De videokerkdiensten staan hieronder. We wensen je gezegende diensten toe en we hopen dat je je toch verbonden voelt met ons.

Scroll to Top