Teams

Teams

Kerk zijn ben je samen. Benieuwd wie er meehelpen bij ons? Hieronder vind je een overzicht van de verschillende teams die Noorderlicht Oranjekerk draaiende houden. Zit er iets tussen waar je graag mee zou willen helpen? Laat het ons weten!

Mijn naam is Jurek Woller, ik ben voorganger/pionier van Noorderlicht Hillegersberg-Schiebroek. Naast mijn werkzaamheden voor de Oranjekerk ben ik actief voor de Prinsekerk. Ook ben ik bezig met mijn studie Theologie. Regelmatig leid ik de samenkomst in de Oranjekerk.

Ik nodig je van harte uit om eens een samenkomst te bezoeken bij Noorderlicht Hillegersberg-Schiebroek.

Als je vragen hebt en/of lid wil worden, kun je contact met mij opnemen. Stuur mij dan een e-mail jurek@noorderlichtrotterdam.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top