Vier kerst met Noorderlicht

Deze kerst...

Deze kerst zouden we maar wat graag weer ‘normaal’ vieren. Maar terug naar het oude normaal, dat zit er ook deze Kerst niet in. Zoals het afgelopen jaar verre van ‘normaal’ was, zo is dat ook deze Kerst niet. En dat is nogal jammer...
Maar Kerst in het geheel maar een jaartje overslaan – dat gaan we bij Noorderlicht niet doen. We zoeken naar creatieve manieren om Kerst te vieren. Hieronder per locatie wat we bieden. Alles natuurlijk coronaproof!

KERSTNACHTFILM. Mis 'm niet!

We zijn er maanden mee bezig geweest, allerlei Noorderlichters hebben er aan gewerkt, drie locaties zijn betrokken. Het belooft bijzonder mooi te worden: Kerstnacht – de Film.

Thuis en/of in klein gezelschap kun je met deze film toch een mooie kerstavondbeleving hebben; prachtige muziek, mooie sfeerbeelden, een reis door Rotterdam, een relevante kerstboodschap, een gebed en zegen. Alles erop en eraan.

Vrijdagavond, 24 december.
Vanaf 19 uur staat ‘ie online. Mis ‘m niet!

Nog tot de première!

Ander aanbod

Kerstavond

Vrijdag 24 december 19.00 uur

Op 24 december komt de kerstnachtfilm online van Noorderlicht. Kijk aan de bovenkant van de pagina om hier meer over te lezen!


Kerstdienst

Zaterdag 25 december 11.00 uur

Op eerste kerstdag is er een online kerstdienst vanuit de Prinsekerk. Je kunt deze dienst online volgen via onze YouTube pagina.

Zondag 16 december zijn er geen kerkdiensten vanuit de Prinsekerk. Je kunt deze dag één van onze diensten terugkijken of de Kerstfilm bekijken.

YouTube Noorderlicht Rotterdam


Algemeen

Meer weten?


Alpha Online

Wat is het doel van mijn leven? Wat moet ik met het christelijk geloof? Allemaal vragen die je kan stellen op Alpha! Tijdens tien online interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt. De volgende Alpha Online start op woensdag 12 januari. Meer weten? Neem dan contact op met alpha@noorderlichtrotterdam.nl of klik op: Meer informatie over Alpha


Luister de podcast

Rare kerst! Ook bij Noorderlicht. Er staat een kerstige aflevering van de podcast voor je klaar! Over wat niet kan dit jaar, maar vooral ook wél. En over onze kerstfilm, menselijke verbinding in onze gemeente, schaapjes en de kans tot verdieping.
Luister de podcast


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Noorderlicht? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. Dat kan door op de link hieronder te likken. Vermeld er even bij van welke locatie (Blijdorp, Hillegersberg-Schiebroek of Charlois) je de nieuwsbrief wilt ontvangen.
Meld je aan voor de nieuwsbrief


Voor het eerst?

Is Noorderlicht nieuw voor je? En wil je meer weten? Klik dan op de link hieronder om meer te weten te komen.
Ga naar 'Voor het eerst'


Gerelateerde onderwerpen

Heb je vragen, mail ons gerust!

Heb je een vraag of opmerking? Laat het ons weten!