Dienst 31 december 2020: Hemels vuurwerk

Dienst Noorderlicht

31 december 2020
Voorganger: Nathan Noorland

Hemels vuurwerk

Nathan Noorland helpt ons de drempel over naar 2021. Misschien heb je de komische kus van Jupiter en Saturnus ook wel gezien vorige week maandag? In een bezinningsmoment op oudejaarsavond zal Nathan hier (onder andere) bij stilstaan. We lezen uit de Bijbel, er is een preek en we bidden om een goede jaarwisseling.

→ DIT IS DE LINK NAAR HET BEZINNINGSMOMENT OP YOUTUBE. ←

Klik om het bezinningsmoment te bekijken op bovenstaande link. Tip: klik op YouTube bij de video op 'Abonneren', dan krijg je een melding wanneer nieuwe diensten en andere boodschappen worden gepubliceerd.

HEMELS VUURWERK

Laat ons samen kijken en luisteren, veilig thuis en met een vol hart online, en ons verbonden weten.

COLLECTEDOEL DEZE MAAND: DECEMBERGIFT VOOR 5 PROJECTEN

Samen met Jezus impact hebben, dat is de missie van Noorderlicht. Het afgelopen half jaar was het een uitdaging om aan deze missie te blijven werken. Ook de komende coronaperiode zal dat wel een uitdaging blijven... Veel van de initiatieven die het verschil maken, kosten echter ook geld. Omdat verschillende mensen ons ertoe hebben aangespoord om vrijmoedig om financiële steun te vragen, doen we dat op deze pagina (en middels een flyer).

In december collecteren we voor 5 projecten. Bezoek hier de decembergift-pagina.
Je vindt op deze pagina (onder de dienst en liederen) meer info over de projecten, en ook de QR-code naar de Decembergift-pagina. Heel erg bedankt voor je bijdrage, dit wordt echt enorm gewaardeerd.

Zou je een financieel steentje willen bijdragen? Giften kunnen worden overgemaakt naar NL17INGB0000308174 t.n.v. Hervormde gemeente Rotterdam Centrum/Noorderlicht met toevoeging van het projectnummer. Heeft u / heb jij vragen of zou u/jij meer informatie over het doel willen hebben over één van bovenstaande doelen? Mail gerust naar Gert Vorsteveld via financien@noorderlichtrotterdam.nl.

We hopen op jullie steun.

Oproepjes en mededelingen

Medewerker(s) voor online kinderwerk gezocht
We verzorgen sinds het begin van de coronasituatie iedere week kinderwerk. Hiervoor maken we werkjes die gedownload kunnen worden, en die thuis of rond het huis gedaan kunnen worden, alleen en/of met huisgenoten. Vind je het leuk om ook mee te denken over werkjes en/of deze te gaan maken, dan horen we graag van je. Heb je interesse, meld je dan aan via info@noorderlichtrotterdam.nl.

Medewerker(s) voor social media gezocht
We zouden het heel fijn vinden als iemand in onze gemeente met een hart voor Facebook ons zou willen helpen om de Noordelricht Rotterdam Facebookpagina bij te houden. Is dit iets voor je? Laat het weten via info@noorderlichtrotterdam.nl.

Heb je interesse in belijdenis afleggen?
Dat kan. Neem hiervoor contact op met ds. Niels de Jong via niels@noorderlichtrotterdam.nl.

Heb je de Kerstnachtfilm nog niet gezien? Geen nood: je kunt deze hier bekijken!
We hopen dat de film je kracht en inspiratie geeft...en verbondenheid met deze Kerst.

Een mooie jaarwisseling gewenst, en zegen voor 2021.

Gerelateerde pagina's