Avondgebed 9 april 2020, Witte Donderdag: Waak en bid!

Dienst Noorderlicht Blijdorp, Hillegersberg-Schiebroek en Charlois

Welkom!
Weet je verbonden door het bekijken of beluisteren van onze videokerkdienst. De videokerkdienst is vanaf Witte Donderdag 9 april 2020 18.00 uur online beschikbaar en is daarna uiteraard ook te bekijken. We wensen je een goede en gezegende dienst toe.

Voorganger: Nathan Noorland
Thema: Waak en bid!
Bijbelgedeelte: Psalm 130 en Matheus 26:36-46
Collecte: zie video

Zegen!
De zegen voor jou wordt uitgesproken aan het einde van de videokerkdienst. Mocht je naar aanleiding van deze videokerkdienst contact willen hebben met de voorganger, dan kun je mailen naar de voorganger Nathan Noorland via nathan@noorderlichtrotterdam.nl.

De videokerkdiensten worden opgenomen of uitgezonden vanuit de Brugkerk in Nieuwerbrug of de Oude Kerk van Rotterdam-Charlois, omdat Nathan Noorland als voorganger in beide kerkgemeenschappen actief is. Soms is de opname of uitzending vanaf een bijzondere locatie, zoals een mooie tuin.

De videokerkdiensten zijn beschikbaar met beeld via ons Youtube 'Noorderlicht Charlois' kanaal en de overdenking is ook te beluisteren met je favoriete podcast platform via Anchor 'Noorderlicht Charlois Preken'.

Klik op onderstaande plaatje om de videokerkdienst te starten.

Gerelateerde pagina's