Anderhalve-meter-samenkomsten

Je bent weer welkom bij een samenkomst van Noorderlicht! Om het risico op COVID-19-besmetting te minimaliseren, zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden.

Blijdorp (Prinsekerk) en Hillegersberg-Schiebroek (Oranjekerk)
Zo zul je je voor elke dienst in de Prinsekerk en Oranjekerk aan moeten melden. Aanmelden voor beide locaties kan via deze link. Er zijn de nodige zaken om rekening mee te houden tijdens de dienst. Deze worden uitgelegd op de aanmeldpagina. Je hoeft geen account aan te maken om je aan te kunnen melden. Elke maandag worden de beschikbare diensten voor de komende zondag toegevoegd. Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar? Dan kun je je alsnog aanmelden en word je op een wachtlijst geplaatst. De diensten zullen ook online beschikbaar komen.

Charlois (Oude Kerk)
Voor de dienst (zie agenda, want deze zijn om de week) in de Oude Kerk is aanmelden niet nodig, vanwege het beperkt aantal bezoekers. Uiteraard is de samenkomst volgens de RIVM-richtlijnen. Kom je normaal wel in de samenkomsten van Noorderlicht, maar niet in Noorderlicht Charlois en wil je wel een keer een dienst bezoeken? Stuur dan even een mailtje naar dit e-mailadres om je aan te melden. Verhinderd om te komen? De dienst komt na afloop ook online beschikbaar.