Anderhalve-meter-samenkomsten

Je bent weer welkom bij een samenkomst van Noorderlicht! Om het risico op COVID-19-besmetting te minimaliseren, zijn er wel een aantal zaken om rekening mee te houden. We vragen iedereen om zich aan de geldende basisregels te houden (en thuis te blijven bij klachten). We houden ons aan de adviezen vanuit de landelijke kerkelijke organen en de overheid.

Voor de locaties Hillegersberg-Schiebroek (Oranjekerk - start 11:45u) en Charlois (Oude Kerk - start 12:00u) hoef je je niet meer aan te melden. Daar zijn voldoende plekken om alle bezoekers op 1.5 meter afstand van elkaar te kunnen laten zitten.

Voor de Prinsekerk (Blijdorp - start 11:00u) moet je je voor de samenkomst van tevoren aanmelden. Aanmelden kan via deze link. Er zijn de nodige zaken om rekening mee te houden tijdens de samenkomst. Deze worden toegelicht op de aanmeldpagina. Je hoeft geen account aan te maken om je aan te kunnen melden.

Elke maandag worden de beschikbare samenkomsten voor de komende zondag toegevoegd. Zijn er geen plaatsen meer beschikbaar? Dan kun je je alsnog aanmelden en word je op een wachtlijst geplaatst. De diensten zullen ook online beschikbaar komen.